Miejsce koniñskich motomaniaków
W czwartek 20.10.2011 idziemy do kina na komedie..
"Baby s± jakie¶ inne"
Niepoprawna komicznie i politycznie ilustracja powiedzenia Stephena Kinga – „Kobiety… nie mo¿na ¿yæ bez nich, nie mo¿na ¿yæ z nimi”. Marek Koterski, twórca „Dnia ¶wira”, bawi siê damsko-mêskimi stereotypami. Dwóch prawdziwych facetów, których po³±czy³a ekscytuj±ca nocna wyprawa (najbardziej niegrzeczni w swojej karierze Robert Wiêckiewicz i Adam Woronowicz), stawia czo³o zmasowanemu atakowi perfidnych przedstawicielek p³ci przeciwnej i rozprawia siê ze wszystkimi okowami mêskiej swobody w sfeminizowanym ¶wiecie.
ZAPISY ZBIERAM DO 18.10.2011 CENA 12 PLN (a nie 20pln.)
Godzina wieczorna czyli 21:00!
Chetni Kopiowaæ liste!
1.Puma
2.Sebastian
Wiêc tak moi drodzy
Film jak wiecie, zamówiony, miejsc 9 , ¶rodek ¶rodków miejscówka, seans zaczyna siê na godzinê 21:15 a bilety s± po 14z³ a nie jak wcze¶niej by³a mowa po 12. Mój b³±d organizacyjny z powodu pierwszego Dawno nie by³em w Heliosie a jak ja by³em ostatnio to p³aci³em po 12. Druga rzecz, zrobili to kino w 3D i z t±d ta podwy¿ka na cenach biletów. Ka¿dy swój wycinek biletu spokojnie dostanie i bêdzie mia³ dowód, ¿e nie mam zamiaru nikogo na 2z³ kantowaæ jako organizator tego¿ przedsiêwêcia.
Ja o godzinie 19.45 mam koniec treningu w podstawówce 12 na Zatorzu wiêc zaraz jak skoñczê to lece kupiæ bilety a potem siê rozliczymy z nale¿no¶ciami.
My¶lê, ¿e nikomu siê krzywda nie stanie jak do³o¿y te 2 z³.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w czwartek