Miejsce konińskich motomaniaków
W czwartek 20.10.2011 idziemy do kina na komedie..
"Baby są jakieś inne"
Niepoprawna komicznie i politycznie ilustracja powiedzenia Stephena Kinga – „Kobiety… nie można żyć bez nich, nie można żyć z nimi”. Marek Koterski, twórca „Dnia świra”, bawi się damsko-męskimi stereotypami. Dwóch prawdziwych facetów, których połączyła ekscytująca nocna wyprawa (najbardziej niegrzeczni w swojej karierze Robert Więckiewicz i Adam Woronowicz), stawia czoło zmasowanemu atakowi perfidnych przedstawicielek płci przeciwnej i rozprawia się ze wszystkimi okowami męskiej swobody w sfeminizowanym świecie.
ZAPISY ZBIERAM DO 18.10.2011 CENA 12 PLN (a nie 20pln.)
Godzina wieczorna czyli 21:00!
Chetni Kopiować liste!
1.Puma
2.Sebastian
Więc tak moi drodzy
Film jak wiecie, zamówiony, miejsc 9 , środek środków miejscówka, seans zaczyna się na godzinę 21:15 a bilety są po 14zł a nie jak wcześniej była mowa po 12. Mój błąd organizacyjny z powodu pierwszego Dawno nie byłem w Heliosie a jak ja byłem ostatnio to płaciłem po 12. Druga rzecz, zrobili to kino w 3D i z tąd ta podwyżka na cenach biletów. Każdy swój wycinek biletu spokojnie dostanie i będzie miał dowód, że nie mam zamiaru nikogo na 2zł kantować jako organizator tegoż przedsięwęcia.
Ja o godzinie 19.45 mam koniec treningu w podstawówce 12 na Zatorzu więc zaraz jak skończę to lece kupić bilety a potem się rozliczymy z należnościami.
Myślę, że nikomu się krzywda nie stanie jak dołoży te 2 zł.
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w czwartek