Miejsce konińskich motomaniaków
Każdy Czwartek na parkingu pod Kauflandem o 20:30
Wszyscy chętni, zakręceni na punkcie motoryzacji, niezależnie od posiadanego auta, mile widziani. Pamiętajcie, nie ważne kto czym przyjedzie, jednego stać na nowe BMW a drugi jeździ kilkunastoletnim Fiatem. Ważna jest pasja i ludzie Zapraszamy
I Spot z 25 sierpnia
II Spot z 1wrzesnia
III Spot z 8 września
Puki co fotek brak;P
Ostatnio edytowany przez mati0790 (2011-09-12 15:08:36)
Użytkownik
A może by tak objazd przez miasto, bez szaleństw kulturalnie ?
Użytkownik
Począwszy od Kaufladnu, Spółdzielców na chorzeń, z ronda na Poznańską, Przemysłowa koło Policji, z ronda na Aleje obok Hali Rondo i spowrotem na Kaufland
Maras_Cabrio_V6 napisał:
A może by tak objazd przez miasto, bez szaleństw kulturalnie ?
Ja tam jestem za pomysłem Mareczka
tylko ja was prosze niech was nie poniesie fantazja w czasie tego przejazdu kulturka
Użytkownik
Gilu Tobie jak zawsze nic nie pasuje co nie idzie po Twojej myśli, niechcesz to nie musisz brać w tym udziału. Tyle ode mnie.
Maras_Cabrio_V6 napisał:
Gilu Tobie jak zawsze nic nie pasuje co nie idzie po Twojej myśli, niechcesz to nie musisz brać w tym udziału. Tyle ode mnie.
oj Mareczku, zamieniłeś może ze mną kilka zdań w życiu a posuwasz się o takie stwierdzenia. To tak jak ja mógłbym powiedzieć, że jesteś wielkim marzycielem bo chyba żaden Twój plan związany z samochodem nigdy nie doszedł do skutku a czasem były one bardzo ambitne. Po za tym mógłbyś odpowiedzieć na moje pytanie...
Udziału nie wezmę więc spokojna głowa Tyle ode mnie. EOT
Użytkownik
Nie ma służyć żadnemu "przylansowaniu się" a choćby zabiciem czasu, nawet 20-25min. Marzycielem owszem może i jestem, a projektów aut nie zakańczałem z powodu braku czasu i części do aut które wybierałem...