Miejsce koniñskich motomaniaków
Ka¿dy Czwartek na parkingu pod Kauflandem o 20:30
Wszyscy chêtni, zakrêceni na punkcie motoryzacji, niezale¿nie od posiadanego auta, mile widziani. Pamiêtajcie, nie wa¿ne kto czym przyjedzie, jednego staæ na nowe BMW a drugi je¼dzi kilkunastoletnim Fiatem. Wa¿na jest pasja i ludzie Zapraszamy
I Spot z 25 sierpnia
II Spot z 1wrzesnia
III Spot z 8 wrze¶nia
Puki co fotek brak;P
Ostatnio edytowany przez mati0790 (2011-09-12 15:08:36)
U¿ytkownik
A mo¿e by tak objazd przez miasto, bez szaleñstw kulturalnie ?
U¿ytkownik
Pocz±wszy od Kaufladnu, Spó³dzielców na chorzeñ, z ronda na Poznañsk±, Przemys³owa ko³o Policji, z ronda na Aleje obok Hali Rondo i spowrotem na Kaufland
Maras_Cabrio_V6 napisał:
A mo¿e by tak objazd przez miasto, bez szaleñstw kulturalnie ?
Ja tam jestem za pomys³em Mareczka
tylko ja was prosze niech was nie poniesie fantazja w czasie tego przejazdu kulturka
U¿ytkownik
Gilu Tobie jak zawsze nic nie pasuje co nie idzie po Twojej my¶li, niechcesz to nie musisz braæ w tym udzia³u. Tyle ode mnie.
Maras_Cabrio_V6 napisał:
Gilu Tobie jak zawsze nic nie pasuje co nie idzie po Twojej my¶li, niechcesz to nie musisz braæ w tym udzia³u. Tyle ode mnie.
oj Mareczku, zamieni³e¶ mo¿e ze mn± kilka zdañ w ¿yciu a posuwasz siê o takie stwierdzenia. To tak jak ja móg³bym powiedzieæ, ¿e jeste¶ wielkim marzycielem bo chyba ¿aden Twój plan zwi±zany z samochodem nigdy nie doszed³ do skutku a czasem by³y one bardzo ambitne. Po za tym móg³by¶ odpowiedzieæ na moje pytanie...
Udzia³u nie wezmê wiêc spokojna g³owa Tyle ode mnie. EOT
U¿ytkownik
Nie ma s³u¿yæ ¿adnemu "przylansowaniu siê" a choæby zabiciem czasu, nawet 20-25min. Marzycielem owszem mo¿e i jestem, a projektów aut nie zakañcza³em z powodu braku czasu i czê¶ci do aut które wybiera³em...